De verschillende types en hun doeleinden

Wij hanteren graag degelijke kwaliteit en kiezen daarom voor CLIPSO®. De bekleding van CLIPSO® is zonder PVC, 90% biologisch afbreekbaar en vrij van kankerverwekkende stoffen en vluchtige organische verbindingen.
Dankzij de antistatische eigenschappen zijn deze spanplafonds ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

Standaard

Behoudt een neutrale en traditionele uitstraling met de standaard uitvoering. Dit type is ideaal indien je simpelweg de onvolmaaktheden van je huidige plafond wil wegwerken.

Vraag meteen een offerte

Akoestisch

Deze uitvoering is ontworpen om de akoestiek van een kamer te verbeteren. Het doek absorbeert en verspreid het geluid waardoor ze perfect zijn voor ruimtes waar geluidskwaliteit belangrijk is, zoals concertzalen, opnamestudio's of vergaderzalen. Akoestische spanplafonds zijn een efficiënte oplossing voor een ideale akoestiek in elke kamer.

Vraag meteen een offerte

Transparant

De transparantie van het doek laat natuurlijk of artificieel licht door, waardoor een heldere en open sfeer in de kamer ontstaat. Ze zijn perfect voor ruimtes met hoge plafonds of voor degenen die een open en luchtig gevoel in een kamer willen creëren.

Vraag meteen een offerte

Antibacterieel

Antibacteriële spanplafonds zijn een gespecialiseerd type dat is ontworpen om bacteriën in een kamer te bestrijden. Ze zijn gemaakt van materiaal dat behandeld is met antimicrobiële middelen die de groei van bacteriën en ziektekiemen remmen. Ze zijn ideaal voor ruimtes zoals ziekenhuizen, scholen en commerciële keukens waar hygiëne van het grootste belang is. Antibacteriële spanplafonds zijn een efficiënte oplossing voor het creëren van een schonere en gezondere omgeving.

Vraag meteen een offerte

Prints

Kies met de bedrukbare uitvoering voor een creatief en uniek plafond. Ze kunnen gebruikt worden om een specifiek thema of sfeer in een kamer te creëren, of om een vleugje persoonlijkheid en individualiteit aan een ruimte toe te voegen. Bedrukte spanplafonds zijn perfect voor degenen die een statement willen maken met hun plafondontwerp. Je kan het beeldmateriaal zelf aanleveren of kiezen uit één van onze designs.

Vraag meteen een offerte

Contacteer ons

Bel ons even of vul het contactformulier hiernaast in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met jou!

Kantoor

Hoekweg 2

3150 Haacht

In welk type plafond ben je geïnteresseerd? (optioneel)